Galerie foto Galerie video Carte de oaspeti

Anunțuri

Direcția SIlvică Bacău anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu
20-12-2021

Direcția SIlvică Bacău anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

Direcția SIlvică Bacău anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”refacere drum forestier calamitat Rautica” propus a se dealiza în județul Bacpum com. Coțofănești, sat Balca.

Comuna Coțofănești anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Bacău, în cadrul procedurii de evaluare  a impactului asupra mediului.
20-12-2021

Comuna Coțofănești anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

" COMUNA COȚOFĂNEȘTI, titular al proiectului ,,Asfaltare drumuri locale, comuna Coțofănești, județul Bacău" propus a fi realizat în intravilanul comunei Coțofănești, judeţul Bacău, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Bacău, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului .
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bacău din Str. Oituz, nr.23, în zilele de luni până joi, între orele 8 - 16 şi vineri între orele 8 - 14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmbc.anpm.ro

Comuna Coțofănești anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu
26-11-2021

Comuna Coțofănești anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu

"COMUNA COȚOFĂNEȘTI, anunță publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul " Asfaltare drumuri locale, comuna Coțofănești, judeșul Bacău," propus a fi amplasat în intravilanul comunei Coțofănești, județul Bacău,

PRIMĂRIA COMUNEI COȚOFĂNEȘTI VĂ INFORMEAZĂ !
17-11-2021

PRIMĂRIA COMUNEI COȚOFĂNEȘTI VĂ INFORMEAZĂ !

ÎNCEPÂND CU DATA DE 25 NOIEMBRIE 2021 PRELUAREA GUNOIULUI DE LA AGENȚII ECONOMICI ȘI GOSPODĂRIILE CETĂȚENILOR SE VA FACE ÎN MOD SELECTIV ADICĂ :

 

 

FIECARE AGENT ECONOMIC ȘI GOSPODĂRIE VA PRIMI ÎN MOD GRATUIT  UN SAC PLASTIC VOLUMINOS ÎN CARE VEȚI PUNE :

 

-        DEȘEURI CARTON ( HÂRTIE,TIPĂRITURI ) CARE TREBUIE SĂ FIE USCATE PLIATE ȘI LEGATE

-        DEȘEURI PLASTIC ( PUNGI ȘI PET-URI ) CARE TREBUIE SĂ FIE STRIVITE-PRESATE

-        DEȘEURI DOZE METAL ( CAPACE, CUTII ) CARE SE DEPOZITEAZĂ STRIVITE

 

ACEST SAC CU DEȘEURI SE VA RIDICA O DATĂ PE LUNĂ ÎN ULTIMA JOI DIN LUNĂ)

CELELALTE TIPURI DE GUNOI SE VOR PUNE ÎN PUBELĂ.

Anunț mediu
02-11-2021

Anunț mediu

Breahnă SIlviu, titular al proiectului ”Construire Hală confecționare sticlă pentru tâmplărie și împrejmuire teren” propus a firealizat în comuna Coțofănești, sat Bîlca, anunță publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Înapoi


Horărâri CJSU

Recomandări Coronavirus

Informare coronavirus COVID-19

SIPOCAGAL